Open Bedrijvendag 2 oktober 2022

 

 En wat doen jullie nu juist allemaal?  –  Een veel gestelde vraag die we graag beantwoorden door iedereen de kans te geven een blik achter de schermen te nemen bij Groep De Vlieger.

Ter gelegenheid van Open Bedrijven dag 2022 zetten we dan ook op zondag 2 oktober de deuren open om een kijkje te nemen in de wereld van Greentraders, Anrob, en De Vlieger R&cie vanaf 10u00 tot 17u00.

Wat is er zoal te doen?

We voorzien een route doorheen het bedrijf met een voorstelling van ons wagen- en machinepark dat ons helpt bij het uitvoeren van onze activiteiten, gevolgd door een kleine wandeling doorheen een stukje van de boomkwekerij. Alle bijhorende informatie zal je kunnen terugvinden via infoborden en QR-codes met extra uitleg en filmpjes. En natuurlijk zullen ook enkele van onze medewerkers je graag te woord staan mocht je nog bijkomende vragen hebben.

Is er dan ook wat live te beleven? – Natuurlijk! Zo geven we elk uur volgende demo’s:

  • het rooien van een boom met kluit
  • het gebruik van een plofmachine voor bodemverbetering
  • Een camera-onderzoek in pijpleidingen

Zin om een ballonvaart (voor 2 personen) te winnen? Ook dat kan door deel te nemen aan onze zoekwedstrijd die deze dag loopt.

Tot slot geven wij je ook graag nog de kans om aan onze bar te genieten van een drankje en versnapering terwijl de kleinsten onder ons zich nog even kunnen uitleven op het springkasteel.

Hopelijk tot dan @Veldeken 44, 9240 Zele!

 

Boomkwekerij Zele : Veldeken 44, A bus 2, 9240 Zele | Tel. : 052 44 94 19

Boomkwekerij Zelzate : Akker 18, 9060 Zelzate 

BTW: BE 0685.495.634

© Greentraders 2020 | Disclaimer | webdesign Nonius bvba

FIT_EntiteitslogoVerticaal_EN
Vignet MPS-ABC NL-800601